Funerarium

Funerarium – Houthulst

Wachtruimte

De familie en bezoekers worden in het onthaal, wachtruimte en funerarium nooit geconfronteerd met tentoongestelde lijkkisten. Daardoor wordt een aangename en niet choquerende sfeer gecreƫerd. Vooraan staan er een klein aantal bloemen en gedenksteentjes tentoongesteld van onze ruime voorraad uit de winkel op de eerste verdieping.

In de wachtruimte liggen er een aantal infobrochures en boeken en dichtbundels ter inzage. Deze ruimte kan ook dienstdoen om de nabestaanden de gelegenheid te bieden de bezoekers zelf te ontvangen.

We begeleiden steeds de bezoekers naar de rouwkamers en laten dan iedereen op zijn eigen manier afscheid nemen. Tijdens hun afscheidsbezoek worden ze ook niet gestoord.

Funerarium – Poelkapelle

Het funerarium oogt een huiselijk sfeer waar de overleden in alle rust kunnen worden begroet. Men kan er alle tijd nemen die men nodig acht om respectvol afscheid te nemen van de dierbaren.

Tijdens de bezoekuren is er steeds iemand die U begeleid en de nodige steun heeft, indien gewenst kan de begeleider ook aanwezig zijn in de rouwkamer om u tactvol te ondersteunen daar waar nodig.

Tijdens hun afscheidsbezoek word u ook niet gestoord.